fredag 6 augusti 2021

Nytt kubanskt OS-guld till Revolutionen! ”Vi segrade här och vi ska besegra Coronaviruset på Kuba”!

 

Den kubanske tungviktsboxaren Julio La Cruz, tog i detta OS guld i tungvikt, en högre viktklass än i Rio 2016 då han tog guld i lätt tungvikt. I semifinalen boxade han ut en avhoppad kuban som provocerade la Cruz med smädfulla uttalanden om revolutionen men som fick bita i det sura äpplet efter att la Cruz boxade ut honom och efter att domaren höjt la Cruz´ näve utropade "PATRIA O MUERTE, VENCEREMOS"!  ”Fosterlandet eller döden-Vi ska segra”. Och segrade gjorde la Cruz också i finalen.



Nytt kubanskt OS-guld till Revolutionen!

”Vi segrade här och vi ska besegra Coronaviruset på Kuba”!

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2021-08-06 / Det av USA sedan 60 år blockerade och attackerade, av pandemin utsatta Kuba är den amerikanska kontinentens 2:a mest framgångsrika OS-nation i Tokyo, bättre än giganten Brasilien och det rika Kanada.

Den senare nationen utmärker sig dock mer för att utrota barn från ursprungsbefolkningen och attackera Kuba, Venezuela och Nicaragua än att satsa på breddidrott för folket i den nordamerikanska nationen.

Den kubanske boxaren Julio La Cruz, kubanen som för några dagar sedan i ringen, efter att ha besegrat sin motståndare med kubanskt ursprung men som boxades för en annan nation, utropade de kubanska bevingade orden från revolutionens seger; ”Fosterlandet eller döden-Vi ska segra”, i polemik mot Miamikubanernas slogan ”Patria y Vida” (Viva USA) tog idag hem OS -guldet i den tyngsta viktklassen.

I nattens final mot den ryske världsmästaren Muslin Gadzhimagomedov boxade la Cruz taktiskt och intelligent och den ryske giganten fick aldrig till det i sin boxning mot Kubas variant av Muhammed Ali. La Cruz vann övertygande med alla domarrösterna 5-0.

Och medaljen tillägnar la Cruz 'El Comandante', FIDEL CASTRO.

La Cruz tillhör den exklusiva klubb av boxare som har tagit OS-guld i två viktklasser. Det första var i Rio de Janeiro 2016 i lätt tungvikt och nu, i Tokyo i tungvikt.

Efter fighten utropade La Cruz ”Jag älskar dig, Kuba”! och ”Vi segrade här och vi ska besegra Coronaviruset på Kuba”!

När får vi en djuplodande analys av tevesoffornas liberal Erik Jennische om Kubas framgångar inom idrotten? Eller räcker inte CIA-dollarna till en så komplicerad uppgift?

 







KUBA: Erik Jennisches (L) Fakenews om ”massgravar” av Covidoffer på Kuba

New York, Guayaquil eller Brasil, det är bara att välja menar Kubas utrikesminister. Och massgravar påstår nu Erik Jennische från 'Civil Rights Defenders', (CRD) att Kuba tar fram massgravar i all tysthet, en Fake som avslöjades omgående.

 



KUBA: Erik Jennisches (L) Fakenews om ”massgravar” av Covidoffer på Kuba

AV DICK EMANUELSSON

TEGUCIGALPA / 2021-08-06 / Erik Jennische, boss för ”Latinamerika-avdelningen” i vad som pompöst kallas 'Civil Rights Defenders', (CRD) med kontor på Östgötagatan på Söder i Stockholm, med 68 miljoner kronor i årskassan varav 1,6 miljoner är från CIAs ”biståndsorgan” NED (The National Endowment for Democracy), påstod sin publikation igår via en refererenslänk, att det grävs massgravar i Kuba för att i all hemlighet begrava offren för pandemin i Kuba.

Denne före detta sekreterare till det folkpartistiska skolborgarrådet i Stockholms Stadshus, som har ett väl utvecklat kontaktnät med kontrarevolutionen på ön sägs sig ha hört detta via anonyma (så klart) ljudinspelningar [1] och Twitter. Hmm, kan det vara något av de två miljoner Twitter som spreds med blixtens hastighet den 11 juli, men inte från Kuba utan från Miami och Madrid?

 

En femtedel av Sveriges avlidna

Kuba, som bara har en femtedel av offren för pandemin i Sverige, eller en tredjedel av landet jag befinner mig i, Honduras, som Jennische aldrig har skrivit en rad om, har ingen anledning att mörka. För, som Che sa: ”Revolutionärer räds inte sanningen”!

Jennisches Fakenews om massgravar är de samma som påstods mot Nicaragua och där den nicaraguanska varianten av lokala ”Jennisches” postade videos från Guayaquil, Ecuador där människor avled på gatorna eller i hemmet men påstod att det var Nicaragua.

Varför inte posta videos från en av Jennisches finansiella källa, USA? Där finns det en uppsjö av videos från massgravarna som grävdes i New York. Eller Brasilien?

Eller som han sa Kubas utrikesminister, Bruno Rodríguez:

«Det finns inga massgravar på Kuba som de i delstaten New York, bilder som du har sett, även om det talas lite om dem. Det har inte förekommit några dödsfall på gatorna, som de hundratals i Guayaquil.  Det har inte förekommit någon korruption i samband med vaccination, till exempel den som omfattar presidenten i Ecuador”.

Det nämner så klart inte Jennische för då ryker CIA-anslaget på 1,6 miljoner och Georg Soros' ännu mer generösare 3,9 miljoner för ”Regimbyte”!

För i botten handlar det inte om att den gamle folkpartisten är orolig för det kubanska folkets framtid och hälsa. Nä, i stället handlar det om att åstadkomma största möjliga skada mot Kuba från Jennisches, Bidens och EU:s sida!

Källa: http://www.granma.cu/fake-news/2021-08-06/mienten-sobre-fosas-comunes-en-cuba-el-despreciable-espectaculo-de-los-carroneros-video

[1] 
https://www.facebook.com/groups/36734040462/permalink/10165395106640463/