tisdag 17 augusti 2021

Är det dags att lämna “S.O.S. Cuba” och i stället ge en hjälpande hand till #S.O.S. Miami#?

Miamis borgmästare Francis Suarez ville bomba Kuba i den masshysteri som hans egna krafter hade skapat via två miljoner Twitter som postades från Miami och Madrid, snarare än att inse sitt ansvar och hjälpa Miamis Covidsmittade som har en dödlighet som är 75 gånger högre än Kubas.

 



Är det dags att lämna “S.O.S. Cuba” och i stället ge en hjälpande hand till #S.O.S. Miami#?

 

(Vi utgår från att Miami får en hjälpande hand av Erik Jennische och hans till vissa delar CIA-finansierade CRD, Civil Rights Defenders [1]) ).

 

Det är andemeningen i följande video från den spanska alternativa nyhetsbyrån Cuba-Informacion-TV.

 

Den presenterar torra men oerhört avslöjande fakta för sin publik.

Som till exempel:

 

·         Att samma dag som #SOS-Kubakampanjen# lanserades, presenterade John Hopkins University i USA en avslöjande statistik om dödligheten per miljon invånare i världen som var 519, i USA 1870 och på Kuba 132.

·         Om vi jämför dödlighetstalet Miami-Kuba är det relativa antalet dödsfall 75 gånger lägre i Kuba än i Miami County eller i Madrid. Kommer det att skapas en #S.O.S.-MIAMI# eller #S.O.S.-MADRID#, med stöd av internationella artister.

 

 

VÅR KOLLEGA PÅ Cuba-Informacion-TV ställer också den intressanta frågan som kanske Jönsson på DN kan svara på om hur många ledareartiklar vi kan läsa som handlar om de 200 dödsfallen i protesterna i Sydafrika? Eller hur många medier som skrev en rad om den 60:e bondemassakern i år i Colombia?

 

Och för att inte gå alltför långt från det spanska fastlandet nämner kamrater fallet med den spanska biståndsarbetaren JUANA RUIZ som fotograferas inför den israeliska militärdomstolen med fotbojor fyra månader efter att hon gripits. Jo, jo, det skulle bli smaskiga rubriker om det vore Kuba, Venezuela eller Nicaragua! Men nu handlar det om en annan folkmördarstat, Israel.

 

Knappt ett ord om de nya ständiga bevisen för olagligt berikande av Emeritus Kung JUAN CARLOS´ 40-åriga samarbete med de blodiga kvinnohatande Golfmonarkierna. För den dag då ny information om detta fall blev känt toppade 1:a-sidorna i den spanska pressen med; ”massprotester på Kuba”!

 

Till exempel den frankistiska spanska dagstidningen ABC publicerade 220 digitala artiklar, 30 per dag i frågan om demonstrationer på Kuba. Där har ni proportionerna på det politiska urvalet och den politiska redigeringen som en redaktionschef i samråd med sin chefredaktör verkställer varje dag.

 

Sedan påstår samma medier att de ”använder OBEROENDE medier och personer som källor för att ge en så objektiv bild av en händelse”.

 

Fan´Trot som Rellingen sa.

 

Samma historia upprepas gång efter gång och samma falska flinande ansiktsuttryck från reportrar och tidningsägare breds ut i teverutan eller i dagstidningens bildbyline.

 

Och alla journalister vet hur slipstenen ska dras och skrattar åt det när de står på journalisternas pub efter avslutad ”Fake-dag”!

 

Dick Emanuelsson / Tegucigalpa


VIDEO: “S.O.S. Cuba” och i stället ge en hjälpande hand till #S.O.S. Miami#?
https://youtu.be/5TKzS2MQ0K8





 

Läs mer:

[1]) CIA, George Soros och Erik Jennisches propaganda för regimbyte på Kuba

https://cubadick.blogspot.com/2021/08/cia-george-soros-och-erik-jennisches.html